Foretaksinformasjon: Org. Nr. 811060402 etablert 1958 - Chr. Brynildsen & Co AS – avdeling Birdie1 golftraller du er velkommen til å komme innom og kan betale med bankkort hos oss på Grini Næringspark 3 - men ring gjerne på forhånd, da vi ofte er ute hos kunder.

Kontaktdetaljer: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås, tlf. 40406343 – Mail: golferik@online.no

Chr. Brynildsen & Co AS er etablert 1958 – Grafisk virksomhet i urgangspunktet, og siden 2009 har vi importert, utviklet og markedsført Birdie1 elektriske og manuelle golftaller

Produktinformasjon: Vi presenterer våre produkter med bilder og beskrivelse etter beste evne, ta kontakt hvis det mangler informasjon som er viktig for deg.

Priser: Alle priser er i norske kroner og vises enten inklusive eller eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold: Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Salgs- og leveringsbetingelser: Prisene vises som hovedregel inklusive moms, men ikke inkludert fraktomkostninger. Varene forhåndbetales ved bestilling, og leveres med 14 dagers angrerett i følge kjøpsloven.

Ekspedering av ordre

Vi søker å ekspedere ordrene i rekkefølge etter som vi mottar bestillingene.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss 2 - 3 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare skal det normalt fremkomme på vår nettside, hvis dette ikke stemmer, vil vi kontakte deg for å løse dette på beste måte.

Frakt

Vi sender varene med Bring/posten. Kostnader forbundet med frakt er avhengig av vekt og volum, og kan velges ved bestilling. Det er også mulig å avtale at varene hentes hos oss uten omkostning. Alle kjøp over kr. 5.000.- sendes fraktfritt i Norge.

Betaling

Vi krever betaling for varen før varen blir sendt fra oss til kunden, betalingsløsning er under etablering for bakkort og kredittkort.

Personopplysninger

Birdie1 – Chr. Brynildsen & Co AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Birdie1 blir betalingen behandlet av NETS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene ta kontakt med oss for å avtale retur, vi må forhåndsgodkjenne eventuelle reture, golferik@online.no eller med post.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Birdie1 skriftlig melding (golferik@online.no, eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Birdie1 Chr. Brynildsen & Co AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 da­ger fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angreretts­skjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig me­dium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Birdie1 informasjon når skjemaet mottas. Angreret­ten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti: Våre produkter selges med 2 års garanti, og varer som er utenfor garantitiden vil bli gjenstand for individuell vurdering og eventuell reparasjon eller erstatningsvare vil bli tilbudt til en rimelig pris.

lagt til handlevogn