Manuell tralle med forbrems , drikkeholder, scorekortholder og paraplyholder  i enkel lerretsbag Manuell tralle med forbrems , drikkeholder, scorekortholder og paraplyholder  i enkel lerretsbag Manuell tralle med forbrems , drikkeholder, scorekortholder og paraplyholder  i enkel lerretsbag Manuell tralle med forbrems , drikkeholder, scorekortholder og paraplyholder  i enkel lerretsbag Manuell tralle med forbrems , drikkeholder, scorekortholder og paraplyholder  i enkel lerretsbag Rustfri manuell tralle i enkelt design som tar liten plass

Flytting til Grini Næringspark - den grafiske virksomheten

Det var store forandringer i den grafiske bransjen på denne tiden, og vi hadde valget mellom å investere svært mye i trykkutstyr og datautstyr, men valgte å trappe ned virksomheten. I 2007 flyttet firmaet til Grini Næringspark, og kun Erik Brynildsen og Hermod Johansen var igjen av en arbeidsstyrke på 30 ansatte på det meste på Skytta. Det ble flytting av tekstiltrykkmaskin, digitaltrykk, tampoprint på golfballer og folieskjæring. Etterhvert ble vår 8-fargers tekstiltrykkmaskin solgt til en kollega i Sarpsborg. Små oppdrag kjører vi ennå digitalt, de store oppdragene produseres i Sarpsborg hos vår kollega som både holder en god kvalitet og har kort leveringstid. Digitaltrykk er nå flyttet til en bedrift i nærområdet og vi betjener kundene i samarbeide med Sømhuset AS på Hosle senter.

Birdie1 motorgolftraller - ny virksomhet

I 2009 registrerte vi varemerket Birdie1 og tok inn de første golftrallene fra vår faste leverandør. Vi hadde en ide om at det stort sett var et dårlig servicetilbud på dette området, og hadde som målsetting å levere et enkelt produkt og ha god support med deler og oppgraderinger. Dette har vist seg å være en god kombinasjon, vi har en rekke gode kunder og ambassadører ute i felten. Vi har i samarbeide med vår leverandør har kontinuerlig forbedret produktet, til vi idag har noen modeller som passer for de fleste, og en manuell rustfri modell som er blant de enkleste i markedet.

lagt til handlevogn