Birdie1 Remote Birdie1 Remote Birdie1 Remote Birdie1 Remote Birdie1 Remote Vår modell med fjernkontroll

 Birdie1 white REMOTE Informasjon:

Komplett tralle består av følgende deler:

Hoveddel med håndtak med drikkeholder, scorekortholder, paraplyholder montert

 2 hovedhjul og 1 støttehjul

 10Ah Lithium Ion batteri m/lader

 Transportbag, hjulbeskyttere

 Fjernkontroll med 2 AAA-batterier, klar for bruk.

MONTERINGSANVISNING:

Fjern hjulbeskytterne og sett på hovedhjulene og støttehjulet.

Løft opp håndtaket, og sett på golfbagen, bruk stroppene for å feste bagen. Den øvre kan godt låses til en bøyle oppe på bagen, det er bagen som holder trallen oppreist..

Løsne håndtakskruen og løft opp håndtaket i ønsket høyde, og dra godt til i et passende hakk.

Løsne paraplyholderen ved å skru selve holderen som om du skulle åpne en vannkran, sett den i ønsket stilling, og skru motsatt vei for å låse den i stilling. Holderen kan lettvint fjernes  hvis den åpnes litt til...

Trallen er klar til bruk så snart du har satt på batteriet og koblet det til, det er et par ting du må lære først:     

BRUK TRALLEN SLIK:

Slå på fjernkontrollen og sjekk at det lyser når du trykkern på en knapp på denne. Hold den i nærheten av håndtaket, og hold inne stopp-knappen på enden av håndtaket til den slutter å blunke, da har fjern-kontrollen koblet til trallen. Velg om du vil kjøre forover, bakover eller svinge. Hastigheten øker når du holder forover eller bakoverknappen inne, eller trykker flere ganger på denne. I utforbakker og ellers når du vil senke hastigheten, hold bakoverknappen inne mens trallen kjører forover. Kjør tallen med omtanke, stopp når noen skal slå et slag, og hold den unna dine medspillere og andre på banen.

Hvis trallen kommer utenfor rekkevidden til fjernkontrollen, vil den stoppe. Den må da startes på nytt når du er innen rekke-vidde. Den innlagte antennen kan trekkes ut for større rekkevidde, men uten denne har man ca. 100 meters rekkevidde.

For å gå over til manuell kjøring må du gjøre samme øvelse 2 ganger. Slå først av fjernkontrollen, så den ikke er aktiv med den lille knappen på baksiden. Hold så stopp-knappen på trallen inne til den begynner å blunke, da er fjernkontrollen deaktivert. Hold så knappen inne til den slutter å blunke, da er trallen i manuell modus og kan kjøres med den sorte hastighetkontrollen. Du kan velge om du bare vil bruke denne, eller starter og stopper med stopp-knappen i den hastighet du har innstilt med den sorte kontroll-knappen.

God golfrunde!

Lithium ion batteriet fra Ansmann eller BMZ

Dette batteriet er et høykvalitets 24 V/10 Ah Lihium ion batteri som kun må lades med den leverte laderen. Lader og batteri kobles før kontakten settes i veggen. Indikatorlampen vi lyse gulaktig, og gå over til grønt når batteriet er fulladet. Dette vil normalt ta inntil 2,5 timer etter en 18-hulls runde. Laderen kutter strømmen når batteriet er fulladet, men koble gjerne fra når det lyser grønt.

 I vinterhalvåret må man sørge for at batteriet ikke tømmes 100%, da det deretter ikke vil ta mer ladning. Etter siste golfrunde, ta med batteri og lader innendørs på et sted der du ikke glemmer det helt og lad det opp ca. 1 time. Gjenta dette ved juletider, og før påske, da vil batteriet være klart til neste sesong.

Batterikapasitet ca. 27 hull. Den dagen du skal gå 36 hull, ta med laderen og la batteriet få strøm i pausen mellom rundene!   Lithium ion batterier blir ikke langsomt dårligere, de bare kutter brått strømmen. Hvis du kommer i den situasjonen, husk at du kan frikople hjulene og trille Birdie1 trallen som en vanlig 3-hjuls tralle. Dette gjøres ved å trykke inn låseknappen på hjulene, og dra dem ut ca. 5 -6 mm til de låser i et spor utenfor det sporet de normalt sitter i. Hvis hjulene glir inn i kobling med motoren når man går i skrått terreng, bytt om hjulene, så vil dette ikke skje, det skjer fordi fordi låsepinnene  blir presset til å åpne seg, når du bytter om hjulene, vil de bli presset i motsatt retning, og vil holde seg i sporet for frikobling.

Chr. Brynildsen & Co AS, Grini Næringspark 3, 1361 Østerås, 40 40 63 43 ring Erik hvis du trenger hjelp eller deler til din Birdie1 tralle, eller bruk kontaktskjemaet på vår hjemmeside:

www.birdie1.no

lagt til handlevogn