Monobuggy 2 hjuls golfscooter er tilbake!


Golfscooteren som vi hadde inne for 2 år siden er tilbake i forbedret utgave. 2016-modellen har et bedre batteri, sterkere motor på 1.200 watt, og ny elektronikk som gir en jevnere gange og bedre klatreegenskaper. Dessuten er golfbagholderen forbedret og den har fått paraplyfeste og leveres med paraply.

Monobuggy er et supert hjelpemideel for de som ikke klarer å gå en 18-hulls runde, men gjerne spiller golf. Forutsetningen er at man har god balanse og føler seg komfortabel på 2 hjul. Forrige modell var litt kjapp i starten og føltes litt brå i bevegelsene, årets modell er både bedre å kjøre, og sterkere i motbakker, og har ingen problemer med en 18-hulls runde på hvilken som helst golfbane. Sjekk hvordan den enkelt tas ut og settes opp fra bilen på denne videoen:  https://youtu.be/JOCpiq9rmoo Ring gjerne og avtal å få prøve den hos oss på Grini Næringspark 3 - 40 40 63 43.

Skrevet av Erik Brynildsen, 05/15 at 06:23 PM (0) Ingen kommentarer

 

2015 med ny modell og oppgradert rustfri motortralle


En helt ny Birdie1 modell med flotte egenskaper er den helt nye sammenfoldbare hvitlakkerte aluminiumstrallen. Den brettes opp på et øyeblikk, batteriet som ligger i golfbagen plugges inn, og du er klar til å gå! Vi viser denne for første gang på Reiselivsmessen på Telenor Arena 9. - 11. januar 2015.

Vårt mål er å få frem produkter med god kvalitet som skal gjøre det lettere for våre kunder å komme seg ut av godstolen...Vi har jobbet med å få frem en enklere og mer lettvint motortralle med gode funksjoner, og kommer nå med en modell som har det meste, til en fornuftig pris. Den nye modellen har fast øvre bagfeste, sidejusterbart forhjul, 10 og 20 sekunders avstandskontroll, regulerbar motorbrems, Paraplyholder, drikkeholder, scorekortholder og enkel frikobling. Flere kunder har etterspurt en tralle som er enklere å sette sammen, ikke alle er like glade for vårt trykknappsystem for montering og demontering, mens andre er glade for at trallen kan demonteres og legges i sin trillekoffert og tar liten plass. Den nye modellen blir ikke fullt så liten når den pakkes ned, men den kommer i en egen bærebag i trekantet fasong som også lettvint kan legges bak i bilen etter bruk. For dere som ikke tar med trallen i bilen, men har den stående til ladning på hjemmeklubben er dette argumenter som ikke betyr noe. Vi har stor tro på at den nye modellen vil bli svært populær ikke minst på grunn av prisen på rundt kr. 9.000.-. Litt usikkert i øyeblikket på grunn av svært høy dollarkurs..

Vår rustfrie modell kommer med helt ny motor, 1,8 kilo lettere enn vår nåværende motor bare 4,2 cm i diameter, med regulerbar motorbrems, frihjulsfunksjon, 10 og 20 sekunders avstandskontroll og alt utstyr som tidligere. En nyhet her er sidejusterbart forhjul og nytt fast øvre bagfeste som ikke faller ned..Desverre er den nye motoren og den regulerbare motorbremsen blitt en del dyrere, men det har blitt en helt annen elegant og forbedret tralle som vi har testet i høst og funnet å være meget bra. Prisen er kalkulert rundt kr. 11.500.- for denne modellen. Det blir også mulig å oppgradere 2014-modellen til 2015-modell for kr. 3.000.- ved innlevering av gammel motor.

Skrevet av Erik Brynildsen, 11/23 at 11:43 PM (0) Ingen kommentarer

 

Det lurer farer overalt..


Lithium-ion batterier med skade kan være farlige å ha i hus, tenk på hvor du lader det opp!

Det lurer farer over alt - et Lithium Ion batteri kan ta fyr eller eksplodere hvis det får en skade, eller laderen ikke gjør det den skal. Etter at jeg har jobbet over 5 år med Lithium Ion batterier uten uhell, skjedde det nylig at et batteri tok fyr under ladning. Meget kjedlig og med store konsekvenser for de som var så uheldige å ha batteriet i hus. Vi har hørt om MAC og PC og telefombatterier som tar fyr, men har hittil vært forskånet fra at det har skjedd med våre batterier.
Vi tar konsekvensen av det og vil anbefale våre kunder å bruke en såkalt LIPO SAFE i fremtiden. Det er et omslag i flammehemmende materiale som forhindrer større skader i tilfelle batteiet tar fyr. Vi har bestilt disse og det tar noen uker før vi har det inne og kan tilby dette til våre golftralle og sykkelbatterier. De vil koste kr. 200.- fritt tilsendt, send oss en mail på .(JavaScript must be enabled to view this email address) hvis du er interessert i dette. Det synes å være en rimelig forsikring mot skade.

I mellomtiden følg disse rådene:
1. Lithiumbatterier bør ikke lades uten tilsyn.
2. Ikke lad batteriet innendørs på en brennbar overflate.

Når du bruker LIPO SAFE:
3. Sjekk at klaffene er lukket under ladning.
4. LiPo SAFE har til hensikt å redusere faren for skade i
tilfelle brann/eksplosjon.
5. Oppbevar alle dine ladbare Lithium batterier her.

Skrevet av Erik Brynildsen, 06/10 at 07:59 PM (0) Ingen kommentarer

 

Monobuggy ny 2-hjuls golfscooter


I juni får vi inn de første… Monobuggy er en sammenleggbar golfscooter med lavt marktrykk som er lett å pakke sammen for transport. Kraftig Lithium-ion batteri som er plassert lavt for gunstig tyngdepunkt. Monobuggy er designet og utviklet i Danmark og har oppnådd stor popularitet der. Årets modell har en rekke forbedringer og gode finesser som gjør den interessant for alle som gjerne spiller golf, men har vanskeligheter med å gå en golfrunde.

Den solide konstruksjonen, og det faktum at den har langt lavere marktrykk enn tradisjonelle golfbiler har overbevist oss om at dette er et godt hjelpemiddel for alle som har begrenset mobilitet, men god balanse og ønsker å spille golf. Vi vil ta inn en demoscooter, og en for salg i første omgang og ønsker dere velkommen til å teste den på en runde før man tar stilling til kjøp. Erfaring fra Danmark viser at det er et meget nyttig hjelpemiddel. Se vår side på Facebook for bilder og omtale.

Skrevet av Erik Brynildsen, 05/26 at 09:42 PM (0) Ingen kommentarer

 

Ny rustfri manuell tralle på 5,8 kilo


Samme enkle konstruksjon som den motoriserte trallen, enda færre deler, men mange felles. Samme paraplyholder, scorekortholder, drikkeholder som den motoriserte utgaven. Leveres i praktisk bærebag som tar liten plass, bare 35 x 65 x 18 cm når den er demontert og lagt i bagen.

Svært lik den motoriserte modellen, med fotbrems som låser høyre hjul når trallen parkeres. Hovedhjulene er de samme. forhjulet er det samme og hele konstruksjonen er mer eller mindre den samme. Helt fri for elektriske deler, enkel å montere og demontere og lett å skyve. Trallene er på lager for omgående levering.

Skrevet av Erik Brynildsen, 02/18 at 10:14 PM (2) Kommentarer

 

Next Page