2013 nyheter


Ny manuell rustfri Birdie1 2013!

En bedre manuell tralle i samme rustfrie kvalitet som storebroren er nytt fra 2013. Den leveres med en praktisk liten bærebag, og veier bare 5,8 kilo. Utstyrt med drikkeholder, ny lengre scorekortholder, paraplyholder og brems. 

Andre nyheter i tillegg til ny scorekortholder som passer til norske scorekort er en universalholder for GPS eller iPhone og andre smarttelefoner som brukes med programvare for golf. Denne passer både på nye og gamle traller. Vår rustfrie modell opprettholdes for 2013, det blir feste for drikkeholder på nedre del av stammen til håndtaket, og det vil bli en opsjon med USB-uttak for lading av GPS eller smarttelefon for de som ønsker det.

Skrevet av Erik Brynildsen, 09/26 at 08:33 AM (0) Ingen kommentarer

 

Nyhet for golfere med dårlig rygg!


“Pick-up Ball” monteres bakpå putteren, og du ser ikke at den er der før du trykker på knappen og åpner den for å ta opp ballen.  Like elegant lukker du den igjen.

Endelig en elegant løsning for oss som har problemer med å plukke opp ballen fra koppen. Den er ikke i veien når du putter eller tar putteren ut og inn i baggen, men fungerer utmerket når du trenger den. Den monteres lettvint bakpå putteren. Og den koster bare kr. 190.-.Vi sender portofritt ved forhåndsbetaling til vår konto 2220 13 66740, dette er en utmerket gaveartikkel, betal gjerne for flere.. Husk også den nye illustrerte golfregelboken til kr. 120.-, også en utmerket gave til golfspillere..

Til Proshopper leverer vi en liten diskdisplay med 24 enheter og et kort grep med påmontert "Pick-up Ball" til demonstrasjon på disken. Golfregelbøkene finnes i displayesker med 10 stk. pr. eske. Vi sender portofritt til Proshopper med betaling pr. 15 dager.

Skrevet av Erik Brynildsen, 07/25 at 10:14 PM (0) Ingen kommentarer

 

Batteriskjøtekabel er nå på lager


Hvis du ønsker å ha batteriet liggende tørt i baggen når du spiller, har jeg nå en skjøtekabel til batteriet. Denne sendes portofritt for kr. 200.-

Selv om batteriet er godt kapslet og tåler fuktighet, er det hyggeligere å ta med seg et tørt og rent batteri inn for å lade det opp. Hvis du har en sidelomme med litt plass, kan batteriet godt legges i lommen med skjøtekabel til koblingen på trallen. Det er da mulig å demonterel batterihyllen hvis man ikke ønsker å bruke den. Det er bare en vanilg stjernetrekker som trenges til dette.  La helst de to skruene som går inn i trallen sitte på plass, så det ikke er åpent i skruehullene.

Skrevet av Erik Brynildsen, 07/12 at 06:24 PM (0) Ingen kommentarer

 

Vi gir 10% vinterrabatt også iår.


2012 modellene tilbys med 10% rabatt også i vinter ved forhåndsbestilling frem til 15. mars, en uke etter golfmessen på Norges Varemesse på Lillestrøm

Vesentlig oppgraderte og forbedrede traller tilbys for 2012-sesongen.  Både den 1-motors, noe enklere modellen, og den meget forbedrede modellen i rustfritt stål.

Vi stiller ut på golfmessen, og der vil alle våre modeller kunne sees og testes. I tillegg vil vi vise Bronco golfscooter som er en 1-persons 4 hjuls golfscooter som muliggjør golfspill for de som mangler benstyrke til å gå rundt en golfbane, men gjerne vil ut på banen med sine venner. Den er delvis sammenleggbar og kan fraktes i vanlig bil i 3 deler + batterier, eller stasjonsvogn hvis man har skinner til inn- og utkjøring. Vi har god erfaring med denne gjennom sesongen 2011, og tilbyr den nå på det norske markedet.

Skrevet av Erik Brynildsen, 04/28 at 08:19 PM (1) Kommentar

 

Vi tilbyr både manuelle og motriserte golftraller


Skrevet av Erik Brynildsen, 10/04 at 08:52 PM (1) Kommentar

 

Previous Page   Next Page