Forbedringer og nyheter på 2014 modellene.


Birdie1 kommer med en del forbedringer til 2014 sesongen. Modellen i rustfritt stål er forbedret med drikkeholder og ny større scorekortholder. Øvre bagfeste blir forlenget med ca. 5 cm, så tyngdepunktet flyttes lenger fremover. Opsjon tilbys med uttak for USB-lading av GPS eller smarttelefoner. Universalholder for slikt utstyr tilbys som ekstrautstyr. Til batteriet tilbys også en kabel så det kan ligge i golfbagen. Trallen har nå har automatisk motorbrems som kobles inn i utforbakker. Kufferten med hjul er blitt bedre. Trallen blir meget kompakt når den er pakket ned, og godt emballert og lettvint å transportere når man skal ut å reise.

Etter besøk på fabrikken for å utvikle 2014 modellen vil det være forbedringer på Birdie1.  Designet er i kjent stil, elektronikken ligger beskyttet mellom motorene i akselen, og  rustfritt stål er et solid materiale. Batteriet er bedre, produsert av Ansmann og lettere i vekt, og vi tilbyr kobling som gjør at batteriet kan ligge i golfbagen istedet for å stå litt mer utsatt på selve trallen. 3 hoveddeler, motordel med 2 hovedhjull, forhjul på en del, og håndtaksdel som kan stilles i ønsket høyde som tidligere.
Enkel betjening med 2 knapper, der begge må trykkes samtidig for å starte eller stoppe trallen. Blå LED-indikator som viser at trallen er driftsklar. Når den er i bevegelse, økes hastigheten ved å trykke på høyre knapp, og senkes med venstre. Når trallen stoppes fortsetter den i samme hastighet som den ble stoppet. Motorbremsen er aktvert når trallen er stoppet. Det vises at motorbremsen er aktivert ved at LED-indikatoren blunker. Trallen gir da så stor motstand at den må dyttes ned bratte bakker, man slipper følelsen av å henge etter trallen.
Avstandskontroll der trallen går i 10 eller 20 sekunder og så stopper, må brukes med omhu. Ved å holde inne den venstre knappen i 2,5 sek.(til LED-indikatoren begynner å blinke) vil trallen gå i 10 sekunder i den retningen du setter den i, i den forhåndsvalgte hastigheten, for så å stoppe. Tilsvarende går den 20 sekunder hvis knappen holdes inne i 5 sekunder. NB! sjekk at det ikke er grøfter eller vann foran, og gjør ikke dette i bratte oppoverbakker, da trallen kan steile og stoppe.

 

 
 

Skrevet av Erik Brynildsen, 02/18 at 07:45 PM (0) Ingen kommentarer

 

Kommentarer

Ingen kommentarer for denne siden.

Skriv en kommentarAuto-login on future visits

Klikk her for å registrere deg | Glemt passord?