2015 med ny modell og oppgradert rustfri motortralle


En helt ny Birdie1 modell med flotte egenskaper er den helt nye sammenfoldbare hvitlakkerte aluminiumstrallen. Den brettes opp på et øyeblikk, batteriet som ligger i golfbagen plugges inn, og du er klar til å gå! Vi viser denne for første gang på Reiselivsmessen på Telenor Arena 9. - 11. januar 2015.

Vårt mål er å få frem produkter med god kvalitet som skal gjøre det lettere for våre kunder å komme seg ut av godstolen...Vi har jobbet med å få frem en enklere og mer lettvint motortralle med gode funksjoner, og kommer nå med en modell som har det meste, til en fornuftig pris. Den nye modellen har fast øvre bagfeste, sidejusterbart forhjul, 10 og 20 sekunders avstandskontroll, regulerbar motorbrems, Paraplyholder, drikkeholder, scorekortholder og enkel frikobling. Flere kunder har etterspurt en tralle som er enklere å sette sammen, ikke alle er like glade for vårt trykknappsystem for montering og demontering, mens andre er glade for at trallen kan demonteres og legges i sin trillekoffert og tar liten plass. Den nye modellen blir ikke fullt så liten når den pakkes ned, men den kommer i en egen bærebag i trekantet fasong som også lettvint kan legges bak i bilen etter bruk. For dere som ikke tar med trallen i bilen, men har den stående til ladning på hjemmeklubben er dette argumenter som ikke betyr noe. Vi har stor tro på at den nye modellen vil bli svært populær ikke minst på grunn av prisen på rundt kr. 9.000.-. Litt usikkert i øyeblikket på grunn av svært høy dollarkurs..

Vår rustfrie modell kommer med helt ny motor, 1,8 kilo lettere enn vår nåværende motor bare 4,2 cm i diameter, med regulerbar motorbrems, frihjulsfunksjon, 10 og 20 sekunders avstandskontroll og alt utstyr som tidligere. En nyhet her er sidejusterbart forhjul og nytt fast øvre bagfeste som ikke faller ned..Desverre er den nye motoren og den regulerbare motorbremsen blitt en del dyrere, men det har blitt en helt annen elegant og forbedret tralle som vi har testet i høst og funnet å være meget bra. Prisen er kalkulert rundt kr. 11.500.- for denne modellen. Det blir også mulig å oppgradere 2014-modellen til 2015-modell for kr. 3.000.- ved innlevering av gammel motor.

Skrevet av Erik Brynildsen, 11/23 at 11:43 PM (0) Ingen kommentarer

 

Kommentarer

Ingen kommentarer for denne siden.

Skriv en kommentarAuto-login on future visits

Klikk her for å registrere deg | Glemt passord?